Pannenkoekendag groot succes

Menukaart van de pannenkoekendag
Pannenkoekendag groot succes

Het was smikkelen en smullen in “De Bastiaan” op zaterdag 12 oktober. Het was er een drukte van belang. Bijna 300 mensen hebben gesmuld van overheerlijke pannenkoeken. Daarmee is gebleken dat deze traditie nog steeds leeft in Olst.

Er stonden 6 pannenkoeken op het menu en deze vonden gretig aftrek. Bij de kinderen is de Versierpannenkoek een succesnummer gebleken en bij de volwassenen is de Spekpannenkoek op nummer 1 beland. Ook de culinaire “Bastiaan”-pannenkoek is een topper geworden.
Op een gegeven moment was het zelfs zo druk dat er extra tafels moesten worden “bijgedekt” en het was topdrukte in de keuken.  Daarnaast zijn ook verrassend veel mensen pannenkoeken komen afhalen.
De totale netto opbrengst bedraagt €1800,-. Van de verkoop van iedere pannenkoek gaat €1,- naar de verzorgingshuizen in Olst. Inclusief de fooienpot is dit een bedrag van €500,- geworden! Dit bedrag wordt gebruikt voor het gezamenlijk aanschaffen van grootletterboeken.
De overige opbrengst is bestemd voor het onderhoudsfonds van de kerkelijke gebouwen.

Veel dank gaat uit naar de vrijwilligers die hebben meegewerkt en natuurlijk naar iedereen die is gekomen om een pannenkoek te eten.
Volgend jaar staat de pannenkoekendag in ieder geval weer op het programma.

Van de pannenkoekendag zijn foto's gemaakt. Hiervan is een fotoalbum gemaakt. Deze is te bekijken door op onderstaande foto te klikken.

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 21-05-2019 om 20:15 uur

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.