'Kerkplein 1 Olst'

‘Kerkplein 1 Olst’, de geschiedenis van de Willibrord- of Dorpkerk en haar gemeente, is een rijk geïllustreerd boek met kleuren- en zwart-wit foto’s.

De voorkant is een ontwerp van Huub Coenen. Een aantal foto’s zijn van gemeenteleden ontvangen, andere via ‘t Olster Erfgoed.
We hebben een keuze moeten maken uit al deze foto’s. Op het laatste moment is hoofdstuk 12 toegevoegd met een verrassende ‘Terugblik van vier predikanten’.

Het voorwoord is geschreven door de burgemeester van Olst-Wijhe, Ton Strien.

Het boek ‘Kerkplein 1 Olst’ is te koop bij o.a. boekwinkel Korten, Aaldert Geertsstraat 19, 8121 BK, Olst en bij ‘t Olster Erfgoed, Infocentrum IJssel, Rijksstraatweg 109, 8121 SR, Den Nul.
De prijs van het boek is € 17,95.

Met zijn 160 bladzijden is het een interessant en aantrekkelijk boek om te bezitten of cadeau te doen. De opbrengst van de verkochte boeken komt ten goede aan het onderhoud van de Dorpskerk.

’Kerkplein 1 Olst’ wordt onder de paraplu van de kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Olst uitgegeven.

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 22-02-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 24-02-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 25-02-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Elke zaterdag tot en met zaterdag 23 februari 2019, dit is de laatste verkoopzaterdag.
Boskamp 47, open van 10 tot 16 uur
Opbrengsten t.b.v. Stichting Behoud Olster Dorpskerk
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.