'Kerkplein 1 Olst'

‘Kerkplein 1 Olst’, de geschiedenis van de Willibrord- of Dorpkerk en haar gemeente, is een rijk geïllustreerd boek met kleuren- en zwart-wit foto’s.

De voorkant is een ontwerp van Huub Coenen. Een aantal foto’s zijn van gemeenteleden ontvangen, andere via ‘t Olster Erfgoed.
We hebben een keuze moeten maken uit al deze foto’s. Op het laatste moment is hoofdstuk 12 toegevoegd met een verrassende ‘Terugblik van vier predikanten’.

Het voorwoord is geschreven door de burgemeester van Olst-Wijhe, Ton Strien.

Het boek ‘Kerkplein 1 Olst’ is te koop bij o.a. boekwinkel Korten, Aaldert Geertsstraat 19, 8121 BK, Olst en bij ‘t Olster Erfgoed, Infocentrum IJssel, Rijksstraatweg 109, 8121 SR, Den Nul.
De prijs van het boek is € 17,95.

Met zijn 160 bladzijden is het een interessant en aantrekkelijk boek om te bezitten of cadeau te doen. De opbrengst van de verkochte boeken komt ten goede aan het onderhoud van de Dorpskerk.

’Kerkplein 1 Olst’ wordt onder de paraplu van de kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Olst uitgegeven.

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 21-05-2019 om 20:15 uur

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.