In de maanden juni, juli en augustus is de Dorpskerk op vrijdag- en zaterdagmiddagen van 13.30-16.30 uur geopend voor bezichtiging.
In de Advents- en de Veertigdagentijd is de Dorpskerk op vrijdagmiddag geopend voor bezichtiging.

Daarnaast ook op bijzondere dagen, zoals de landelijke Open Monumentendag en tijdens jaarlijkse Jaarmarkt in Olst.
Tijdens deze open dagen wordt het van Oeckelenorgel bespeeld. Dit maakt dat het bezoeken van de kerk als een moment van rust ervaren wordt.

In de zomermaanden zijn er vaak tentoonstellingen in de kerk.
Een team van vrijwilligers heet u van harte welkom.

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel
datum en tijdstip 24-08-2019 om 13.30 uur

datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:30 uur