PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Foto's Pelgrimstocht 2013

Pelgrimstocht naar de Nicolaaskerk
Foto's Pelgrimstocht 2013

Op zondag 6 oktober was er de pelgrimstocht. Deze vertrok vanaf de Nicolaaskerk in Wijhe en ging door de uiterwaarden, gelegen tussen Wijhe en Herxen. Het einddoel was weer de Nicolaaskerk.
Voorafgaand aan de pelgrimstocht was er in de Nicolaaskerk, een gezamenlijke zondagsdienst van de protestantse gemeentes Olst en Wijhe. Deze werd geleidt door ds. Veenstra.

Na het koffiedrinken kon een ieder die mee wilde wandelen aansluiten voor de pelgrimstocht. De wandelaars kregen eerst een korte tekst en uitleg van het te lopen tocht door Herman Menkveld, die deze tocht als gids de wandelaars begeleidde.
Van ds. Veenstra kreeg elke wandelaar een steentje aangereikt. Hierover mocht men zijn of haar gedachten over laten gaan.
Halverwege de pelgrimstocht was er een rustpauze. Daar werd door twee gemeenteleden koffie en thee aangeboden, alwaar men verder kon genieten van door de wandelaars zelf meegenomen lunchpakket.
Bij terugkomst in de Nicolaaskerk werd een lied uit Tussentijds gezongen. Dit was het einde van de pelgrimstocht.

Er zijn van deze pelgrimstocht zijn diverse foto’s gemaakt. De foto’s zijn te bekijken door op Pelgrimstocht 2013 te klikken.

Daarnaast zijn van aantal foto’s vergrote weergaves te zien. Deze zijn afzonderlijk te zien door op onderstaande foto's te klikken.

                

              

              

              

              

 

terug
 
 
 

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 21-05-2019 om 20:15 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 26-05-2019
meer details

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst
meer details

Inloopcentrum in de Bastiaan
datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00
meer details

 
Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019
 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.