Foto's Pelgrimstocht 2013

Pelgrimstocht naar de Nicolaaskerk
Foto's Pelgrimstocht 2013

Op zondag 6 oktober was er de pelgrimstocht. Deze vertrok vanaf de Nicolaaskerk in Wijhe en ging door de uiterwaarden, gelegen tussen Wijhe en Herxen. Het einddoel was weer de Nicolaaskerk.
Voorafgaand aan de pelgrimstocht was er in de Nicolaaskerk, een gezamenlijke zondagsdienst van de protestantse gemeentes Olst en Wijhe. Deze werd geleidt door ds. Veenstra.

Na het koffiedrinken kon een ieder die mee wilde wandelen aansluiten voor de pelgrimstocht. De wandelaars kregen eerst een korte tekst en uitleg van het te lopen tocht door Herman Menkveld, die deze tocht als gids de wandelaars begeleidde.
Van ds. Veenstra kreeg elke wandelaar een steentje aangereikt. Hierover mocht men zijn of haar gedachten over laten gaan.
Halverwege de pelgrimstocht was er een rustpauze. Daar werd door twee gemeenteleden koffie en thee aangeboden, alwaar men verder kon genieten van door de wandelaars zelf meegenomen lunchpakket.
Bij terugkomst in de Nicolaaskerk werd een lied uit Tussentijds gezongen. Dit was het einde van de pelgrimstocht.

Er zijn van deze pelgrimstocht zijn diverse foto’s gemaakt. De foto’s zijn te bekijken door op Pelgrimstocht 2013 te klikken.

Daarnaast zijn van aantal foto’s vergrote weergaves te zien. Deze zijn afzonderlijk te zien door op onderstaande foto's te klikken.

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 22-02-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 24-02-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 25-02-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Elke zaterdag tot en met zaterdag 23 februari 2019, dit is de laatste verkoopzaterdag.
Boskamp 47, open van 10 tot 16 uur
Opbrengsten t.b.v. Stichting Behoud Olster Dorpskerk
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.