Een verrassende gift voor de Dorpskerk in Olst

Van kunstenares mevrouw Marja Harmeijer kregen wij plm. 45 kunstwerken aangeboden. De opbrengst van de kunstactie is voor het onderhoudsfonds van De Bastiaan, het verenigingsgebouw van de protestantse gemeente Olst.
Inmiddels: is een leuk aantal werken voorzien van een lijst. En er zijn werken bijgekomen van o.a. Monique Vrielink en Gemma Bouwhuis (abstract werk).
Werken kunnen worden verzonden. U kunt telefonisch (0570562147 bieden of via de mail Bieder en kerk komen er samen soepel uit.

datum en tijdstip 26-07-2019 om 13.30 uur

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel
datum en tijdstip 27-07-2019 om 13.30 uur

datum en tijdstip 28-07-2019 om 9:30 uur