Presentatie boekje Gereformeerden in Olst

Boekje Gereformeerden in Olst
Presentatie boekje Gereformeerden in Olst

Binnenkort verschijnt een boekje over de geschiedenis van de Gereformeerde Kerk van Olst. Het bestrijkt de periode van 1865 tot 2008.
In het boekje komen achtereenvolgens het leven van de gemeente,  geschiedenis van het kerkgebouw Eben Haëzer en een korte levensbeschrijving van alle predikanten aan de orde. Het boekje wordt afgesloten met de fusie met de Nederlands Hervormde Gemeente te Olst.
Op 15 september a.s. (tijdens de jaarmarkt) zal het eerste exemplaar officieel aangeboden worden aan de burgemeester van Olst, dhr. T. Strien. Dat gebeurt om 15.30 uur in de Dorpskerk.
Het boekje, in een handzaam formaat en voorzien van illustraties, telt bijna 100 pagina’s. Het is verkrijgbaar in de plaatselijke boekhandel, bij de officiële presentatie of te bestellen bij J. Wiegers (). De prijs is  € 10,95 (exclusief verzendkosten).
Voor verder informatie kunt u contact opnemen met J. Wiegers te Olst.

datum en tijdstip 18-03-2019 om 10:00

Gemeentemaaltijd/Samen aan tafel in De Bastiaan
datum en tijdstip 21-03-2019 om 18.00 uur, deur open om 17.45 uur

Kerkschooldienst
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur

Symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.