Presentatie boekje Gereformeerden in Olst

Boekje Gereformeerden in Olst
Presentatie boekje Gereformeerden in Olst
Binnenkort verschijnt een boekje over de geschiedenis van de Gereformeerde Kerk van Olst. Het bestrijkt de periode van 1865 tot 2008.
In het boekje komen achtereenvolgens het leven van de gemeente,  geschiedenis van het kerkgebouw Eben Haëzer en een korte levensbeschrijving van alle predikanten aan de orde. Het boekje wordt afgesloten met de fusie met de Nederlands Hervormde Gemeente te Olst.
Op 15 september a.s. (tijdens de jaarmarkt) zal het eerste exemplaar officieel aangeboden worden aan de burgemeester van Olst, dhr. T. Strien. Dat gebeurt om 15.30 uur in de Dorpskerk.
Het boekje, in een handzaam formaat en voorzien van illustraties, telt bijna 100 pagina’s. Het is verkrijgbaar in de plaatselijke boekhandel, bij de officiële presentatie of te bestellen bij J. Wiegers (). De prijs is  € 10,95 (exclusief verzendkosten).
Voor verder informatie kunt u contact opnemen met J. Wiegers te Olst.

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel
datum en tijdstip 24-08-2019 om 13.30 uur

datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:30 uur