Gespreksgroep voor 'jongere mensen' 18-plus

Gespreksgroep 'jongere mensen'
Gespreksgroep voor 'jongere mensen' 18-plus

Deze gespreksgroep komt één keer in de maand bij elkaar, momenteel op de eerste maandagavond van de maand. Eén of twee deelnemers bereiden de avond voor en kiezen een thema dat bij hen past. De ene keer bespreken we een onderwerp dat met geloof te maken heeft, een andere keer komt een maatschappelijk of een persoonlijk thema aan de orde.
Aanmelding voor deze gespreksgroep is momenteel niet mogelijk, maar bij voldoende belangstelling zal een tweede groep gestart worden.
Wie interesse heeft, kan zich melden bij ds. Henk Jan Damstra.

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 22-02-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 24-02-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 25-02-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Elke zaterdag tot en met zaterdag 23 februari 2019, dit is de laatste verkoopzaterdag.
Boskamp 47, open van 10 tot 16 uur
Opbrengsten t.b.v. Stichting Behoud Olster Dorpskerk
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.