Gespreksgroep voor 'jongere mensen' 18-plus

Gespreksgroep 'jongere mensen'
Gespreksgroep voor 'jongere mensen' 18-plus

Deze gespreksgroep komt één keer in de maand bij elkaar, momenteel op de eerste maandagavond van de maand. Eén of twee deelnemers bereiden de avond voor en kiezen een thema dat bij hen past. De ene keer bespreken we een onderwerp dat met geloof te maken heeft, een andere keer komt een maatschappelijk of een persoonlijk thema aan de orde.
Aanmelding voor deze gespreksgroep is momenteel niet mogelijk, maar bij voldoende belangstelling zal een tweede groep gestart worden.
Wie interesse heeft, kan zich melden bij ds. Henk Jan Damstra.

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 21-05-2019 om 20:15 uur

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.