Catechesegroepen Catechesegroepen

Basiscatechese voor groep 7 en 8

Aan de kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool wordt elk seizoen ‘basiscatechese’ aangeboden. In een paar blokken van vijf keer op een doordeweekse middag in De Bastiaan, worden de kinderen wegwijs gemaakt in de basis van geloof, bijbel en kerk.
Om voor deze catecheseblokken een geschikte middag te kunnen vinden, kunnen belangstellenden zich melden bij ds. Henk Jan Damstra.

Catechese voor 12 tot en met 14-jarigen

Voor jongeren die op de middelbare school zitten en die 12, 13 en 14 jaar zijn, is er een aparte catechisatiegroep. Aan het begin van het seizoen spreken we daar een geschikte avond voor af. De catechese wordt gegeven in een paar blokken, door één van de ouders en ds. Henk Jan Damstra.

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 21-05-2019 om 20:15 uur

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.