Actie Kerkbalans 2019: 'Geef voor je kerk'

Het thema voor Actie Kerkbalans 2019 is ‘Geef voor je kerk’. De actieperiode loopt van 19 januari tot en met 2 februari 2019.
De folder is prachtig vormgegeven met mooie teksten en foto’s van onze eigen gemeente. Deze foto’s zijn gemaakt door Hette Koopmans en Arend-Jan Loozeman tijdens de Sallandse Kerkendag van afgelopen jaar.
De foto’s laten de essentie van onze kerkgemeenschap zien: een hechte, open en gastvrije gemeente waarin groei in het geloof en verbinding centraal staan. Een gemeenschap draait om mensen, maar kan niet bestaan zonder financiële middelen.
Wij roepen u daarom op om ook dit jaar weer een bijdrage te leveren aan onze kerkgemeenschap. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken!

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 21-05-2019 om 20:15 uur

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.