Iets om aan u door te geven Iets om aan u door te geven

Maart 2017 - Op de website van KerkinActie staat een artikel (enkele citaten daaruit hieronder weergegeven).
“Ik roep uit tot hemel en aarde, tot bergen en zeeën: sta op en wees mijn getuigen! Leg getuigenis af van het bloedvergieten in onze landen, want mensen zwijgen en zijn tot zwijgen gebracht. Ze sterven en worden vermoord. En wij zijn te uitgeput om te rouwen.” Deze profetische woorden werden uitgesproken in Istanbul door Rakel Dink. 10 jaar geleden werd haar man, Hrant Dink, een Turkse journalist, vermoord. Zij sprak bij een clandestien georganiseerde herdenking.
Rakel Dink peilde haar persoonlijke pijn diep: “In de afgelopen 10 jaar heb ik mijn tranen op mijn brood zien druppelen en geproefd hoe zout ze zijn. Maar dankzij Gods genade heb ik geleerd om om te gaan met boosheid en haat. Haar woorden waren een dringende oproep om recht en menswaardigheid.
De recente ontwikkelingen in Turkije gaven de woorden uit 1 Joh.4 , die zij citeerde een intense lading. “Als iemand zegt : “Ik heb God lief “, maar hij haat zijn broeder of zuster, is hij een leugenaar. Want iemand kan onmogelijk God, die hij nog nooit heeft gezien, liefhebben, als hij de ander, die hij wel ziet, niet lief heeft.
Een bijzondere toespraak. De volledige tekst is te lezen bij: www.kerkinactie.nl/actueel2017/01/hemel-en-aarde-wees-mijn-getuige

Namens de ZWO-commissie,  Gerda Vonk

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 22-02-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 24-02-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 25-02-2019 om 10:00

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Elke zaterdag tot en met zaterdag 23 februari 2019, dit is de laatste verkoopzaterdag.
Boskamp 47, open van 10 tot 16 uur
Opbrengsten t.b.v. Stichting Behoud Olster Dorpskerk
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.