Verkoop BOD op de Boskamp

De entree van de verkoophal
Verkoop BOD op de Boskamp

In een voormalige kippenschuur aan de rand van de Boskanp kan men terecht voor allerhande gebruikte goederen.
Van meubelen tot speelgoed, van lampen tot kleding, maar ook kunt u snuffelen in een grote collectie boeken. Dit in een grote ruimtes.
Dit tijdelijke verkooppunt is mogelijk door de welwillende medewerking van de huidige eigenaar.
Deze verkoping wordt georganiseerd door de Stichting Behoud Olster Dorpskerk en de opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van de Dorpskerk
De verkoop vindt elke zaterdag plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur.

U kunt de Rommelmarkt vinden aan de Dingshofweg nummer 1 op de Boskamp (juist na de molen zonder wieken). (routekaart)

Gemeentemaaltijd/Samen aan tafel in De Bastiaan
datum en tijdstip 17-01-2019 om 18.00 uur, deur open om 17.45 uur

Basics in De Bastiaan
datum en tijdstip 17-01-2019 om 19:00 uur

Oecumenische dienst in de Dorpskerk
datum en tijdstip 20-01-2019 om 10:00 uur

Actie Kerkbalans 2019: 'Geef voor je kerk'

Het thema voor Actie Kerkbalans 2019 is ‘Geef voor je kerk’. De actieperiode loopt van 19 januari tot en met 2 februari 2019. meer

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Elke zaterdag tot en met zaterdag 23 februari 2019, dit is de laatste verkoopzaterdag.
Boskamp 47, open van 10 tot 16 uur
Opbrengsten t.b.v. Stichting Behoud Olster Dorpskerk
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.