Verkoop BOD op de Boskamp

De entree van de verkoophal
Verkoop BOD op de Boskamp

In een voormalige kippenschuur aan de rand van de Boskanp kan men terecht voor allerhande gebruikte goederen.
Van meubelen tot speelgoed, van lampen tot kleding, maar ook kunt u snuffelen in een grote collectie boeken. Dit in een grote ruimtes.
Dit tijdelijke verkooppunt is mogelijk door de welwillende medewerking van de huidige eigenaar.
Deze verkoping wordt georganiseerd door de Stichting Behoud Olster Dorpskerk en de opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van de Dorpskerk
De verkoop vindt elke zaterdag plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur.

U kunt de Rommelmarkt vinden aan de Dingshofweg nummer 1 op de Boskamp (juist na de molen zonder wieken). (routekaart)

datum en tijdstip 18-03-2019 om 10:00

Gemeentemaaltijd/Samen aan tafel in De Bastiaan
datum en tijdstip 21-03-2019 om 18.00 uur, deur open om 17.45 uur

Kerkschooldienst
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur

Symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.